Θέλουμε να σας καλωσορίσουμε στην ομάδα μας!


Το Καλύτερα Μαζί δεν είναι μια πλατφόρμα γνωριμιών όπως πολλές που κυκλοφορούν.
Είναι ένας χώρος όπου θέλουμε να αισθάνεστε ότι είστε μέλη μιας ομάδας που έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να φτιάξετε μια σοβαρή και ξεχωριστή σχέση.
Η ιδέα αυτή ξεκίνησε από την Κάτια. Η μαμά της ήταν 72 χρονών όταν έχασε τον σύντροφό της. Ζούσε στο Βέλγιο. Η ψυχολογική της κατάσταση δεν ήταν καλή. Ένιωθε μοναξιά και βίωνε πένθος και κατάθλιψη. Έτσι η Κάτια αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Μπήκε σε μια σοβαρή βέλγικη σελίδα γνωριμιών και κάνοντας μια έρευνα βρήκε τον πιο γλυκό σύντροφο του κόσμου για τη μαμά της!

Γνωρίστηκαν και είναι πραγματικά ερωτευμένοι. Ακόμα και οι ίδιοι δεν πίστευαν ότι μπορεί να υπάρχει μια τόσο όμορφη σχέση!
Μετά από αυτό, η Κάτια σκεφτόταν εδώ και αρκετά χρόνια να ξεκινήσει μια παρόμοια πλατφόρμα στην Ελλάδα για μεγαλύτερες ηλικίες, με πρώτο σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν την αγάπη, τη συντροφικότητα, το νοιάξιμο, την επικοινωνία.

Εκεί κάπου, γνώρισε την Μαριάννα, που είναι web designer και ειδικεύεται στις ιστοσελίδες
και είπαν να ξεκινήσουν μαζί αυτό το πολύπλοκο αλλά πολύτιμο έργο!

Αλλα κάποια στιγμή χρειάστηκαν κάποιον ο οποίος να μπορεί να επιμελείται τα κείμενα. Κι η Κάτια σκέφτηκε τη Νατάσσα.  Φιλόλογος και με προσωπική πείρα σε ανάλογα site, προστέθηκε στην ομάδα για να ” χτενίζει” τα κείμενα και να παραθέτει τις δικές της εμπειρίες σε όλη αυτή την περιπέτεια.

Κάτια & Μαριάννα & Νατάσσα

Και αν συμμετάσχετε στην εμπειρία;

Η δοκιμή δεν κοστίζει τίποτα, μόνο την πιθανότητα αγάπης…

Η ΙΔΕΑ
Το Καλύτερα Μαζί δεν είναι μια πλατφόρμα γνωριμιών όπως πολλές που κυκλοφορούν.
Είναι ένας χώρος όπου θέλουμε να αισθάνεστε ότι είστε μέλη μιας ομάδας που έχει ως
στόχο να σας βοηθήσει να φτιάξετε μια σοβαρή και ξεχωριστή σχέση.

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;
Γράψτε μας ένα mail στο: info@kaliteramazi.gr

Εγγραφη στο Καλυτερα Μαζι

Περίπου το ένα τέταρτο του πληθυσμού, άνδρες, γυναίκες, δε βρίσκεται σε σχέση. Άρα είναι πολύ πιθανό να βρεις κι εσύ, που το επιθυμείς, το ταίρι που ονειρεύεσαι.ίτε να επικοινωνείτε.

Εγγραφή τώρα

• Developed by Καλύτερα Μαζί © 2023  •